Berg en Dalse (20) gaat voor titel “Droomfotograaf”

De 20-jarige Robin Munnich, inwoonster van Berg en Dal, doet mee aan de fotowedstrijd “Droomfotograaf Gezocht”; een initiatief van Kinderrechtenorganisatie Save the Children, een organisatie die zich richt op het redden van de levens, de dromen en de toekomst van kinderen.

Foto van Robin Munnich voor de fotowedstrijd.

Foto van Robin Munnich voor de fotowedstrijd.

Munnich studeert sinds een halfjaar pedagogiek aan de HAN in Nijmegen en heeft één passie: fotografie. Om die reden heeft ze onlangs besloten om zich in te schrijven voor de fotowedstrijd. In Droomfotograaf Gezocht vraagt men (amateur)fotografen om hun droom in beeld te brengen.

“Als je de wedstrijd van Droomfotograaf Gezocht wint, dan ga je voor Save the Children naar een van de landen waar Save the Children werkzaam is (bijvoorbeeld Indonesië) om daar zogeheten “droomfoto’s” (in beeld brengen van kinderdromen, red.) te maken van één van hun projecten! De wedstrijd sprak mij dus meteen aan omdat het met kinderen te maken heeft én met mijn grote passie fotografie. Ik kan zowel mijn pedagogische als fotografische kwaliteiten erin kwijt”, legt ze uit.

De vijf deelnemers die op 12 maart om 12:00 uur de meeste punten hebben gaan door naar de finale. Daarnaast kiest de jury nog vijf andere deelnemers die naar de finale mogen. De Berg en Dalse lijkt in de race voor een finaleplaats, want ze staat op dit moment 5e van de 139 met 343 punten. Ze wordt gevolgd door de nummer 6, Martijn Koolmees uit Lichtenvoorde, die 329 punten heeft. De Amsterdamse Judith Dekker staat eerste met maarliefst 627 punten.

Op 20 maart 2015 wordt bekend gemaakt wie de tien finalisten zijn. Zij gaan begin april samen met fotograaf Chris de Bode een dag op pad. Dan krijgen ze de kans om zich te onderscheiden. Uiteindelijk zal op 13 april 2015 één winnaar worden gekozen tot Droomfotograaf. Die persoon zal in het voorjaar naar één van de werkplekken van Save The Children vertrekken.

Klik hier voor het Droomfotograaf-profiel van Robin Munnich. Op die pagina kunnen ook maximaal 3 punten worden uitgedeeld. Dit kan onder andere door gebruik van social media, of door het achterlaten van je mailadres.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 februari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
bosbes

weer zo’n bullshit-wedstrijd: niet degene met de beste foto’s, maar die de meeste likes krijgt, wint. Deze zgn. ‘wedstrijd’ is alleen maar bedoeld als aandachttrekker voor de organisatie.

henk

keep on dreaming!

yvonne

Ben het helemaal met Bosbes eens.En deze deelneemster kan haar pedagogische kwaliteiten hierin kwijt, knap na een half jaartje pedagogiek…..

De nachtboswachter

Mijn droom is dat kinderen in deze wereld recht hebben onderwijs en geen honger hoeven te lijden.

wpDiscuz