[Update] Speurhonden vinden lichaam Mariska Peters

Zondagmorgen even over 10.00 uur werd bij de politie melding gedaan, door een vertegenwoordiger van een speurhondengroep, dat er in de bossen van natuurgebied de Hatertse Vennen een stoffelijk overschot was aangetroffen.

Het lichaam van Mariska Peters werd op 22 februari 2015 in de Hatertse Vennen gevonden. Foto en rechten: Politie.nl.

Het lichaam van Mariska Peters (21) werd op 22 februari 2015 in de Hatertse Vennen gevonden. Foto en rechten: Politie.nl.

De politie is direct na de vondst met het onderzoek gestart naar de omstandigheden waaronder het slachtoffer om het leven is gekomen en de identiteit van het slachtoffer.

Het speurhondenteam is door de familie van de vermiste Mariska Peters (21) uit Nijmegen aan het werk gezet. De Nijmeegse is al twee weken vermist. Ze was onderweg naar een vriendin, maar is daar nooit aangekomen.

Van het Team Grootschalig Onderzoek kreeg de speurhondenvereniging enkele locaties waar men de honden kon laten zoeken, één daarvan was de Hatertse Vennen. Kort na aanvang van de speuractie werd er een stoffelijk overschot van een vrouw aangetroffen. Direct na de vondst en de melding werd de omgeving ruim afgezet om op die manier zoveel mogelijk sporen veilig te kunnen stellen.

Diverse rechercheurs van de afdeling Forensische Opsporing zijn sinds 11:00 uur volop bezig met het onderzoek. “De verwachting is dat dit nog zeker uren in beslag gaat nemen”, liet de politie zondagavond weten. De politie heeft direct na de vondst van het lichaam de familie van Peters hiervan in kennis gesteld en hoopt snel duidelijkheid te kunnen verschaffen of het hun dochter is.

Update 22-02-2015, 21:50 uur
De vermiste Mariska Peters is dood. Haar lichaam is zondagochtend in de Hatertse Vennen gevonden. Dit is zojuist bekend geworden. De familie is inmiddels op de hoogte gebracht van de bevindingen van de politie. Het onderzoek zal worden voortgezet en de politie hoopt snel helder te krijgen hoe en onder welke omstandigheden Mariska om het leven is gekomen. Op dit moment doet de politie geen verder mededelingen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Politie.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 februari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [Update] Speurhonden vinden lichaam Mariska Peters

Reageren is niet toegestaan.