Uitslag doodsoorzaak Mariska Peters bekend

Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) heeft dinsdag onderzoek gedaan naar de doodsoorzaak van Mariska Peters (21). Dit onderzoek heeft uitgewezen dat Mariska door geweld om het leven is gekomen.

Mariska werd zondagochtend door een speurhondengroep levenloos aangetroffen in de bossen van de Hatertse Vennen. Zij was sinds maandag 9 februari als vermist opgegeven. De politie hoopt snel duidelijkheid te krijgen over de omstandigheden waaronder Mariska is overleden en zet het onderzoek voort.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord te hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Politie.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 februari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter
Hoop dat deze figuur snel op gepakt gaat worden.en word het niet tijd om de doodstraf in te voeren.of beginnen advocaten straks weer te zeiken hij hard een moeilijke jeugd of was onder invloed.of krijgt hij ook nog een hele dure TBS behandeling.en moeten we niet af van dit humaan beleid en kijk niet meer naar klasse een misdaad begaan straffen.wie het ook is een Advocaat arbeider dokter en geweld tegen hulpverleners gelijk de cel in tot de zaak dient en niet eerst naar huis sturen.waarom denk je dat al die criminelen zich hier nestelen daar hoef je toch niet… Lees meer »

Nachtboswachter ben het helemaal eens met je.

wpDiscuz