“Mantelzorg Tafel” en “Koffie met… de WMO”

Op donderdag 19 maart organiseert Steunpunt Mantelzorg MUG de Koffie met de WMO. U bent tussen 14:00 uur – 15:30 uur van harte welkom in ‘De Mallemolen’ (Kloosterstraat 11, Groesbeek). Het thema voor vandaag: praktische zaken met betrekking tot de nieuwe Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Het is een vervolg op de bijeenkomst die we in november hebben gehouden. En natuurlijk is er ruimte om vragen te stellen. De toegang en het kopje koffie zijn gratis. U kunt zo binnen komen lopen, om te luisteren en andere mantelzorgers te ontmoeten!

Mantelzorg Tafel

Op donderdag 19 maart organiseert Steunpunt Mantelzorg MUG de mantelzorg tafel. Er “even tussenuit” en gezellig met andere mantelzorgers een hapje eten in ‘De Meent’ (woonzorgcentrum De Meent 2). Het duurt van 12.00 tot ca 13.00 uur. Er zijn weer plaatsen beschikbaar, u dient zich hiervoor aan te melden. Indien u hier interesse in hebt, kunt u contact met ons opnemen.

Steunpunt Mantelzorg MUG, telefoon 06-13859106 of Stichting Welzijn Groesbeek 024-3974188. Of per e-mail [email protected]

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 februari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on “Mantelzorg Tafel” en “Koffie met… de WMO”

Reageren is niet toegestaan.