Evenementenmarkt in Berg en Dal

Op 22 maart 2015 zal er een evenementenmarkt plaatsvinden in het Dorpshuis Kerstendal te Berg en Dal, Kerstendalseweg 17. Aanvang 10:00 uur, einde 15:00 uur. Toegang is gratis.

Het doel van deze evenementenmarkt is het presenteren van de verschillende bedrijven, activiteiten en evenementen in Berg en Dal, of evenementen die een connectie hebben mét Berg en Dal. Dit kan een biljartclub zijn die zich tijdens deze markt presenteert, maar ook een solist die viool speelt of een amateur schilder die dan een kleine expositie geeft.

“Wij bieden iedereen letterlijk een podium of een marktkraam om hun talenten te delen met de bezoekers. Violist zoekt contrabas, of een volleybalclub zoekt nog leden, schoolbandje wil eindelijk eens voor publiek optreden, alles is mogelijk”, aldus de organisatie.

Het dorpshuis Kerstendal zal voor dit evenement aangepast worden om dit te kunnen faciliteren. Zo zullen er marktkraampjes zijn waar de aanbieders hun waar kunnen presenteren en is er een podium waar verschillende optredens mogelijk zijn. Er is een bar waar een kopje koffie of een drankje is te verkrijgen en er zijn verschillende ruimtes waar een presentatie of optreden mogelijk is.

“We hebben inmiddels al ruim voldoende toezeggingen voor deze unieke dag, zo zijn er al zo’n 50 verschillende bedrijven en particulieren die zich willen presenteren. Van EHBO tot zorginstelling, van pretpark tot basisschool, van schilder tot tuinarchitect. Kortom, deze dag mag niet gemist worden.”

Meedoen met deze geweldige dag? Stuur een mail naar [email protected]. Geef gelijk aan wat u eventueel zou willen doen.

Evenementenmarkt_Berg_en_Dal_2015-DGB

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 maart, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

mogen daar ook andere MUG- gers daar aan deelnemen?

optimist

Ja Henk, jij mag het aloude bezembinden komen promoten.

wpDiscuz