Kleding- en speelgoedbeurs in Ooij en Leuth

Op zaterdag 14 maart 2015 wordt er weer een kinderkleding- en speelgoedbeurs gehouden in Leuth. Deze zal plaatsvinden in De Vriendenkring aan de Steenheuvelsestraat in Leuth. Op 11 april 2015 is er een kleding- en speelgoedbeurs in Ooij.

Leuth

De beurs in Leuth is op 14 maart van 10.00 tot 12.00 uur. De entree is € 0,50 en voor kinderen onder begeleiding is de entree gratis. U kunt op vrijdag 13 maart tussen 19:00 uur en 20:00 uur speelgoed, positiekleding, verkleedkleren, boeken, cd’s en voorjaars- of zomerkleding t/m maat 176 inbrengen in dozen of kratten, voorzien van uw nummer.

Al uw spullen moeten schoon en heel zijn en ze worden op eigen risico ingebracht. Alle aankopen zijn ook voor eigen risico. De kleding en het speelgoed moeten voorzien zijn van een omcirkelt persoonlijk nummer, een volgnummer en bij kleding de maat, en de prijs. Gebruik daarvoor schildersplakband. De prijs bepaalt u zelf. Bij verkoop betalen wij u 75% uit en de andere 25% is voor de kinderen op basisschool ’t Bijenveld.

Voor de voorwaarden en een nummer kunt u contact opnemen met Renate van Gisteren. Het liefst per mail: [email protected] of per telefoon: 06-13560301. Heeft u zin en tijd om ons te komen helpen opbouwen, tijdens de beurs en weer opruimen? Dan kunt u dit doorgeven aan Nicole Boerwinkel via de mail: [email protected].

Ooij

De werkgroep van basisschool “Op Weg“ organiseert een speelgoed- en kledingbeurs op zaterdag 11 april 2015 van 10.00 tot 12.00 uur. Locatie: basisschool “Op Weg”, Pr. Beatrixstraat 55 te Ooij.

De entree is € 0,50 (kinderen onder begeleiding zijn gratis). Vriendelijk verzoeken wij u, om geen eigen grote of kleine tassen mee te brengen. Bij de entree ontvangt u van ons een plastic tas en kunt u uw eigen tas in bewaring geven. Vanwege voorschriften van de brandweer mogen kinderwagens en/of buggy’s niet meegenomen worden in de school.

Wanneer u kleding of speelgoed in wilt brengen, vragen wij u om een mail te sturen aan het onderstaande e-mailadres. U ontvangt dan van ons een eigen nummer, een lijst en informatie over de werkwijze. U kunt uitsluitend via e-mail een nummer aanvragen: [email protected]

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 maart, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Kees

Boven aan deze site staat; “De Groesbeek, lokaler kan niet”. Dan begrijp ik niet waarom dit bericht over iets in Leuth en de OOij op deze site voorkomt. Of gaat deze site straks De Berg en Dal heten?

wpDiscuz