Familielid mogelijk betrokken bij dood Mariska Peters

Dinsdagochtend 10 maart heeft de politie Oost-Nederland een 51-jarige man uit Nijmegen aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Mariska Peters.

De man is eerder veroordeeld en heeft daarbij TBS met dwangverpleging gekregen. Hij zat in de laatste fase van de TBS-maatregel, op een open afdeling van een TBS-instelling in Nijmegen. De man is een oom van het slachtoffer.

Onderzoek

Het onderzoek naar de dood van Mariska Peters gaat in volle omvang door. Over verdere details van het onderzoek doen het Openbaar Ministerie en de politie geen mededelingen. Mariska Peters werd zondag 22 februari 2015 levenloos aangetroffen in de bossen van de Hatertse Vennen. Ze was sinds maandag 9 februari als vermist opgegeven.

Update 13-03-2015, 14:30 uur
De man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van Mariska Peters blijft 14 dagen langer vast zitten. De rechter-commissaris heeft de hechtenis vrijdag verlengd.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Politie.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 maart, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Andy

Als hij betrokken is, is er maar één straf. Levenslang opsluiten zonder TBS.

wpDiscuz