Omroep Groesbeek en WFM fuseren toch

Omroep Groesbeek en WFM gaan toch fuseren.

Beide huidige besturen zullen aftreden, waarna er een nieuw bestuur wordt gevormd. “Door samen op te trekken in de nieuwe gemeente staan we sterker en zijn alle kerkdorpen het beste vertegenwoordigd onder de medewerkers van de nieuwe omroep. Door het in stand houden van studio’s s in Groesbeek en Millingen aan de Rijn blijft de nieuwe omroep dicht bij de burger en de medewerker”, aldus de omroepen.

WFM en Omroep Groesbeek gaan, zodra de juridische fusie een feit is, verder onder de naam “Lokale Omroep Berg en Dal”. “Onze ambitie is om snel een volledig programma-aanbod via al onze media aan te kunnen bieden voor alle inwoners uit alle kernen in onze gemeente.”

De fusie leek in eerste instantie af te ketsen doordat beide partijen niet tot een overeenstemming kwamen. Een ultieme poging van burgemeester Harry Keereweer om de fusie toch te laten slagen lijkt geholpen te hebben. Volgende week volgt er nog een afrondend gesprek.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 maart, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 19 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Eric

Jammer. Andere oplossingen waren denkbaar. Groesbeek raakt behalve haar identiteit nu ook haar eigen geluid kwijt. Arm Groesbeek.

henk

Alles raken we kwijt en zijn we al kwijt. Nu dit weer. Keereweer da ge bedankt ziet da wette. Eerst samen met die nep Groesbeker uit beek / ubbergen de naam weg gegeven nu de omroep Groesbeek, wat volgt?
En nu zeker veren in de kont omdat de ( fusie ) geslaagd is. Op flikkeren naar Wijchen.

DeKIWI
Hij die de fusie van af het eerste begin niet zag zitten maar er alles aan gedaan heeft om de boel te frustreren blijft op zijn post. Het was voor de gezamenlijke omroepen beter geweest dat ook hij de pijp aan Maarten over gedragen zou hebben zo dat men in Millingen met een schone lei een frisse nieuwe start had kunnen maken. Maar helaas deze man wil kosten wat het kost zijn invloed bij WMF en de nieuwe omroep op termijn laten gelden. Jammer maar zijn geloofwaardigheid is tot ver onder het vriespunt gedaald. En als je op dat niveau… Lees meer »
www.hanspeters.eu

ik weet wie je bedoel Kiwi, ik heb afgelopen maandag een gesprek met het bestuur van WFM gehad. Deze persoon was er ook toch heb ik hem maar ook het bestuur leren kennen als betrokken vrijwilligers, met het hart op de goeie plek. Ik heb ook met omroep Groesbeek gesproken. Ik ben blij dat ze er samen uit gaan komen. Nee ik ben niet blij met de totale fusie, met de naamgeving ook niet, maar een gemeentelijk fusie is nu eenmaal een feit, een omroep fusie een logisch gevolg en een naam, een wens van de meerderheid van de kiezer

Kees

Laten we hopen dat de zendpiraten weer op gaan staan in Groesbeek.

THEA

Nu nog effe de voetbalclubs en niet allen in Groesbeek.

kloeke

@kees,dat hoop ik ook,ik ga niet naar dat geneuzel uit de.polder luisteren……broer Den boes!!!!!

Hent

Alles raken we kwijt dankzij Keereweer.
Waarom is er ook niet gekozen voor een andere omroep naam.
Nee toch maar weer toegeven aan Berg en Dal.
Dit is nog maar het begin van al het gezeik.
Ook met dank aan de mensen uit Groesbeek die het niet nodig vonden te stemmen op hun eigen gemeente.

Toontje
luisteraar

Ach Hent wees eens een vent en kom uit die Groesbeekse schlagertent! Ik wens je bovenal veel luisterplezier bij de nieuwe omroep Berg en Dal.

Ik dacht dat alleen de gemeentenaam zou veranderen. Waarom dan omroep Berg en Dal?
Als het niet omroep Groesbeek mag zijn, dan maar omroep Grensland. Het is toch te gek voor woorden dat alles Berg en Dal gaat heten.

De pro-Berg en Dallers zijn vroeg wakker vandaag

Robert schmitjes

Ik ben geen pro berg en dal. Ik mag dat ander slag volk helemaal niet. We raken alles kwijt

DeKIWI
hanspeters.eu zei: Beste Hans, ik zal de laatste zijn in deze die twijfels heeft aan jou goede bedoelingen. Maar ik vraag mij toch af of je in een tien minuten gesprek met het bestuur van WFM deze mensen op een dermate manier leert kennen dat jij je daar een mening over kunt vormen. Lijkt mij van niet. De informatie welke ze jou hebben mee gegeven is enkel en alleen informatie die men kwijt wilde en bij jou goed in het gehoor zou liggen. Natuurlijk hebben ze er alles aan gedaan om zich zelf zo goed mogelijk naar buiten toe te… Lees meer »
enne Bruukse / Groesbeek

Beste mensen, wie is die ene meneer uit Millingen.???

enne Bruukse / Groesbeek

Hallo rode duimpjes drukkers mag ik niet vragen wie die man is uit Millingen .
Welke macht heeft die man ?

www.hanspeters.eu

Dus KIWI, jij denkt te kunnen weten, wat voor een vragen ik in het gesprek gesteld heb en ook nog eens hoelang het gesprek geduurd heeft? Op zich knap hoor, maar ik vind dat ik met behoorlijk wat kritische vragen, echt wel een onvertekend beeld gekregen heb. Dus oordeel niet KIWI je bent er immers niet bij geweest. Beste Bruukse, het lijkt me niet gepast, om met namen te gooien. Bellen kan dat weet je.

enne Bruukse / Groesbeek

Beste mensen,
straks heeft ook hij inzicht over dit forum dan gaat hij bepalen wat er wel en niet op dit forum komt.
Of heb ik het mis.???????????


Edit redactie: Dat heb je mis.

karin

gaat die overjarige presentator dan ook weg? en dan niet om zijn leeftijd maar om zijn kwaliteit?

wpDiscuz