Lezing Jaap de Wijze in Vijverhof

Op maandag 6 april (Tweede Paasdag) geeft Jaap de Wijze op een originele manier zijn kijk op het verhaal van de opstanding van Jezus Christus.

Hij beargumenteert dat de vier auteurs (Mattheus, Markus, Lucas en Johannes) wélbewust de opstanding van Jezus Christus als religieuze fictie schreven. De lezing begint om 19.30 uur in het restaurant De Héérlijkheid van woonzorgcentrum Vijverhof, Kwakkenbergweg 150 in Berg en Dal (grens Nijmegen) en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Entree € 5,-, vooraf aanmelden is niet nodig.

Wekelijks wordt er op donderdag een Filmhuisfilm vertoond en, eenmaal per 14 dagen, komt op vrijdag in de Sprekersacademie een “nieuwetijdse” spreker aan het woord. Deze keer wordt voor Pasen (maandag i.p.v. vrijdag) een uitzondering gemaakt met het toepasselijke thema: De verrijzenis van Jezus Christus is een illusie! Jaap de Wijze (1951) bestudeert de laatste zeven jaar het Christendom als autodidact.

Info: Edith Mol (06-53684322) en Marian Richters (06-10728485). Mail: [email protected].

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 maart, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Lezing Jaap de Wijze in Vijverhof

Reageren is niet toegestaan.