Improvisatietheater “Op de Geest” in Vijverhof

Op vrijdag 17 april treedt, na zeven jaar afwezigheid, het improvisatietheater ‘Op de Geest’ op in restaurant De Héérlijkheid van woonzorgcentrum Vijverhof, Kwakkenbergweg 150, Berg en Dal (grens Nijmegen/Berg en Dal), aanvang 19.30 uur, entree euro 5,-.

Op de Geest speelde jaren achtereen voor uitverkochte zalen en was bij herhaling Kampioen Theatersport. Na een afwezigheid van zeven jaar speelt Op de Geest weer een voorstelling op vrijdag 17 april a.s.

Op de Geest speelt improvisatietheater van het zuiverste soort waarbij het publiek mag bepalen waar de scenes over gaan, waar deze zich afspelen of wat het moordwapen is. De acteurs vragen om een beroep, een voorwerp of een relatie en spelen op basis daarvan honderd procent geïmproviseerde scenes; soms humoristisch, soms ontroerend, soms realistisch, soms absurdistisch.

Wekelijks wordt op donderdagavond (aanvang 19.30 uur, entree euro 2,-) een bijzondere Filmhuisfilm in het restaurant gedraaid en op vrijdag, eenmaal per 14 dagen, wordt een lezing door een “nieuwetijdsspreker” in de Sprekersacademie gegeven (aanvang 19.30 uur, entree euro 5,-). Vanaf vrijdag 17 april wordt op de andere vrijdagavond een culturele avond gehouden en op 17 april is dat het Improvisatietheater Op de Geest.

Voorafgaand aan de lezing of film kunt u een maaltijdsalade nuttigen in het restaurant voor euro 7,50. Informatie en aanmelden: Edith Mol, 024-3601480 en 06-53684322, [email protected] en Marian Richters, 06-10728485.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 april, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Improvisatietheater “Op de Geest” in Vijverhof

Reageren is niet toegestaan.