Bijeenkomst ontwerpplannen gebied Heerbaan Millingen

Op woensdag 25 maart a.s. kunnen inwoners van Millingen aan de Rijn tijdens een inloopbijeenkomst de ontwerpplannen bekijken voor het gebied tussen de Burgemeester Eijckelhofstraat en de Meester van de Bergstraat in Millingen aan de Rijn. De bijeenkomst vindt plaats in café-restaurant “De Kastanje” aan de Heerbaan 119 van 19.30 tot 21.00uur.

In een van haar laatste raadsvergaderingen heeft de gemeenteraad van Millingen aan de Rijn ingestemd met het beschikbaar stellen van een krediet voor het herinrichten van het centrumgebied. Op dit moment is vanuit deze visie een nieuw ontwerp gemaakt voor bovengenoemd gebied. Tijdens de inloopavond kunt u de plannen inzien, bespreken met gemeentelijke deskundigen en via een formulier reageren op het ontwerp. De ingekomen reacties worden beoordeeld en zo mogelijk en wenselijk verwerkt in het definitieve plan.

Voorgeschiedenis

Op 13 maart 2013 heeft gemeente Millingen aan de Rijn een eerste inloopavond gehouden over de plannen rond de herinrichting van de Heerbaan. Na deze presentatie is er veel gebeurd. Naar aanleiding van klachten van bewoners van de gehele Heerbaan en omgeving over geluidsoverlast en trillingen is een onderzoek uitgevoerd. Een plan voor de bouw van de Aldi-supermarkt in het centrum is voorbereid en ingepast en ook de invulling van het Kulturhus “Den Ienloop” heeft plaatsgevonden. Al deze ontwikkelingen zijn vorig jaar samengevoegd in een nieuwe visie voor het centrumgebied, die de gemeenteraad rond de zomervakantie 2014 heeft vastgesteld.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek-Berg en Dal

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 maart, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Bijeenkomst ontwerpplannen gebied Heerbaan Millingen

Reageren is niet toegestaan.