Grenzland-Draisine vanaf 1 april open

Vanaf 1 april kan de Grenzland-Draisine weer geboekt worden. Daarmee begint de draisine, die vorig jaar bijna 30.000 bezoekers mocht begroeten, aan het achtste seizoen.


Foto van de opening van het draisinestation in Groesbeek (mei 2014). Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl.

Naar verwachting zal in de loop van dit jaar de in totaal 250.000e fietslorriegast verwelkomd worden.

Familiedag

In het nieuwe seizoen zijn er aantrekkelijke aanbiedingen. Zo is de donderdag familiedag, waarop het tweede kind kosteloos mee mag rijden en zijn de woensdagen seniorendagen waarop gasten van 65 jaar en ouder zich weer echt jong kunnen voelen. Zij betalen dan de kinderprijs (50% korting) voor een rit. Eén begeleider van schoolklassen en groepen van gehandicapten rijdt gratis mee.

Groepen

Ook de aanbiedingen voor groepen zijn verbeterd. Zo is dit seizoen een combinatie van een fietslorrie- en Segwaytour mogelijk en een arrangement voor jarige kinderen. De samenwerking van busondernemingen en touroperators zal geïntensiveerd worden.
Als toekomstperspectief wordt gedacht aan het inzetten van een E-fietslorrie. Een prototype is al gebouwd en wordt getest.

Tijdig boeken, liefst telefonisch, is aan te bevelen, vooral voor groepen. Het telefoonnummer is +492826/9179900. U kunt ook per email boeken: [email protected].

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek-Berg en Dal

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 maart, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

zeker een grapje!

vroege vogel

Het nieuwe fietspad (Boersteeg-Schwarzländerweg)wordt in de vroege morgen als autobaan gebruikt richting Groesbeek (snelheid ca. 80-100 Km/uur.). Geconstateerd 28 mrt. tussen 07:00 en 07:30.

piet

Hebben de aanwonende hier geen last van. ….
Want tegenwoordig heeft iedereen
Overal last van

Kawaman

briljant piet

wpDiscuz