Jaarconcert Edelweisz 2015

‘Jukebox’. Dat is het thema van het jaarconcert van Edelweisz.

Jaarconcert_Edelweisz_2015-DGB

Ieder jaar verzorgt Edelweisz een groot concert in Dorpshuis Kerstendal in Berg en Dal. Dit jaar is het concert op zaterdagavond 28 maart 2015. Dance Fun uit Heumen is deze avond te gast.

Popmuziek

Het orkest staat onder leiding van Theo Jetten. “We nemen het publiek mee in de geschiedenis van de popmuziek”, laat Edelweisz weten. Er staan deze avond vele populaire herkenbare muziekstukken op de lessenaar. Natuurlijk ontbreken The Beatles en The Rolling Stones niet. De jarenlange nummer 1 in de Top 2000, Bohemian Rhapsody, wordt ook uitgevoerd. Gaandeweg de avond wordt naar het nu toegewerkt en herken je ook de muziek van Robbie Williams, Adele en Robin Thicke.

Dance Fun

Tijdens het jaarconcert wordt er ook gedanst. Showdansgroep Dance Fun uit Heumen is deze avond onze gast. De danseressen dansen op onze muziek maar verzorgen daarnaast ook hun nieuwste show Sister Act.

Leerlingen

Natuurlijk laat ook het jeugdorkest van Edelweisz weer van zich horen. Dit orkest staat onder leiding van Danny Eissing. Het concert is geschikt voor jong en oud met muziek van vroeger en nu. Aanvang is om 19.30 uur in Dorpshuis Kerstendal, Kerstendalseweg 17 in Berg en Dal. De toegang is gratis.

Je bent van harte welkom!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 maart, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Jaarconcert Edelweisz 2015

Reageren is niet toegestaan.