Actie voor CliniClowns levert € 1250,- op

Januari stond voor beide pannenkoekhuizen in Berg en Dal (Duivelsberg en Heksendans) in het teken van de Cliniclowns. Voor iedere kinderpannenkoek werd er € 1 gereserveerd voor de Cliniclowns.

Cheque_CliniClowns_actie-DGB

Afgelopen vrijdag kon dan eindelijk het bedrag aan de Cliniclowns worden overhandigd. Vol trots konden ondernemers Maurice Ratering Arntz en Johannes van den Bent samen een cheque van € 1.250,= overhandigen.

Namens de Cliniclowns nam ambassadeur Ben Bouwhuis de cheque dankbaar aan. De overbekende Stichting CliniClowns Nederland tovert al jaren een lach op het gezicht van zieke kinderen. En dat al jaren zonder overheidsbijdrage maar uitsluitend door bijdragen van particulieren en bedrijven.

Beide pannenkoekenhuizen zijn lid van de vereniging erkende pannenkoekrestaurants. Deze vereniging besloot een samenwerking aan te gaan met de Cliniclowns, maar laat de uitwerking over aan de restaurants.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten



Tags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 maart, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Actie voor CliniClowns levert € 1250,- op

Reageren is niet toegestaan.