Extra sluitingsdagen gemeentehuis

Het gemeentehuis van Groesbeek-Berg en Dal is de komende tijd op de volgende dagen gesloten: Koningsdag maandag 27 april, maandag 4 mei, dinsdag 5 mei en donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag) alsmede vrijdag 15 mei.

Het gemeentehuis van Groesbeek - Berg en Dal. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Het gemeentehuis van Groesbeek – Berg en Dal. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Hetzelfde geldt voor de dependance in het Kulturhus Den Ienloop in Millingen aan de Rijn.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek-Berg en DalTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 april, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Handy

Hey hebben we al een nieuwe gemeente naam? Ze kunnen beter gewoon helemaal sluiten.. wat een burgerservice..

klaas

ze moeten uit rusten ha ha ha

Groene Vinger

Ze zijn druk met eigen stront opruimen

www.hanspeters.eu
Wat een onzinreacties hier zeg. Koningsdag is heel gebruikelijk dat de gemeente dicht zit, Hemelvaartsdag en de dag erna ligt nagenoeg het gehele bedrijfsleven, op de detailhandel na stil. Bevrijdingsdag is ook ieder jaar. Het enige wat dan discutabel is, is 4 mei. Maar gelet op het feit dat, dit alles nu 70 jaar geleden is, is 4 mei gewoon een vorm van respect, door onze gemeente. Alle ambtenaren in iedere gemeente zijn deze dagen vrij, dus verhuizen helpt ook niet. Verder is de service op afspraak, iedereen kan 1424 bellen en om een afspraak vragen. Niks mis mee volgens… Lees meer »
kloeke

Burgerzaken……Ze doen steeds minder voor de burger.burgerpesten kan je het beter noemen,lijkt wel of hun prioriteit ligt bij geld incasseren dan de normale burger te helpen.

www.hanspeters.eu

De paspoorten zijn inderdaad duurder geworden kloeke maar zijn dan ook meteen 5 jaar langer geldig. De rest kan ik niet over oordelen

henk

Waarom moet een ambtenaar meer vrij hebben als de gewone man?
4 en 5 mei zijn bij de meeste bedrijven gewone werkdagen. Ik heb die redenering nog nooit begrepen dat ambtenaren dan wel vrij mogen zijn. Als ze nu krom lagen en helemaal stuk op de bank neer plofte als ze thuis kwamen net als de meeste bouwvakkers wel doen, heb ik er begrip voor. Maar ze doen al de hele dag niks als van de ene vergadering / meeting / notulen maken en meer niet. En als ze een keer klaar voor je staan weten ze van gen dennenaoldje af.

Bouwvakkers doen ook de hele dag niks, alleen maar gebouwen maken meer niet.

wpDiscuz