Peutercafé in Beek voor ouders en peuters

Mijn peuter lust niets! Hoe leer ik mijn kind alleen spelen? Hoe ga ik om met die driftbuien? Spelen dit soort vragen ook regelmatig door uw hoofd en wilt u meer informatie over peuters? Loop dan binnen bij het Peutercafé in de bibliotheek Beek-Ubbergen tussen 10.30 en 12.00 uur op de volgende data:

• Woensdag 29 april 2015
• Woensdag 3 juni 2015
• Woensdag 24 juni 2015
• Woensdag 15 juli 2015
• Woensdag 5 augustus 2015

De bibliotheek Beek-Ubbergen bevindt zich in het Kulturhus Beek, aan de Roerdompstraat 6-G, in Beek-Ubbergen.

In het Peutercafé zijn peuters en (groot)ouders van harte welkom om binnen te lopen. Peuters kunnen lekker met elkaar spelen, terwijl ouders onder het genot van een kopje koffie ervaringen delen. Elke keer wordt er een thema besproken of een deskundige gast wordt uitgenodigd. Deelname is gratis en u hoeft zich niet van te voren aan te melden.

Het peutercafé is ongeveer anderhalf jaar geleden opgericht door het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Ubbergen. Het CJG is inmiddels gesloten, maar de gemeente heeft aan de GGD en het consultatiebureau gevraagd of zij de taken van deze organisatie willen voortzetten.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek-Berg en Dal

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 april, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Peutercafé in Beek voor ouders en peuters

Reageren is niet toegestaan.