Nationale Sportweek 2015

Tijdens de Nationale Sportweek van 18 tot en met 25 april kan iedereen ontdekken hoe gezellig en gezond bewegen is. Ook in de gemeente Groesbeek-Berg en Dal is er dan van alles te doen.

Millingen

In Millingen kan iedereen meedoen met een Sportinstuif voor jong en oud op sportpark De Hove, op woensdag 22 april tussen 13.30 en 17.00 uur. Zowel voor de jeugd (groep 3 t/m 8) als voor volwassenen zijn er diverse activiteiten. Bij slecht wordt uitgeweken naar sporthal De Duffelt en het gebouw van fietsvereniging Juliana.

De Sportinstuif is een gezamenlijk initiatief van diverse sportverenigingen uit Millingen. Meer informatie? Bel Ton van der Knijff, 06-20432476, mail naar [email protected] of bezoek de websites van de deelnemende sportverenigingen: SC Millingen, Odio, Juliana, PIT, Loopgroep Ooijpolder, de Hazenkamp en Switch ’87.

Beek

Sportverenigingen uit Beek en omgeving mogen een week lang de etalages inrichten van de lokale winkeliers. Het winkelend publiek kan tijdens dit ‘Sport in de Etalage’-project overal sportieve ‘speciale aanbiedingen’ tegenkomen. Iedereen die de deur uitgaat voor een boodschap, ziet al winkelend welke leuke sportieve activiteiten er in de omgeving gepland zijn.

Groesbeek

Op woensdag 22 april tussen 13.00 en 16.00 uur organiseert Sportteam Groesbeek een sportmiddag voor kinderen van groep 3 tot en met 8. Deelname is gratis en er wordt gezorgd voor een gratis drankje en een hapje. Kinderen kunnen op elk gewenst moment bij de activiteiten aansluiten. Locatie: grasveldje bij de De Zuidmolen in Groesbeek.

De volgende activiteiten staan op het programma:

• Ren je Rot-quiz voor kinderen in 2 leeftijdscategorieën
• Klimvuurtoren
• Springkussen voor de kleinere kinderen
• Stormbaan voor de grotere kinderen
• Skateclinic door jongeren gegeven voor kinderen
• Tekenen en knutselen onder begeleiding van stagiaires

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek-Berg en Dal

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 april, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Nationale Sportweek 2015

Reageren is niet toegestaan.