Zweef-Inn Malden weer open

Verheugend nieuws voor wandelaars, joggers, fietsers, zweefvliegers, kinderen, rustzoekers, vertierzoekers en feestvierders: op zaterdag 2 mei opent de Zweef-Inn aan de Groesbeekseweg in Malden de deuren en het terras.

Werkzaamheden Zweef-Inn (maart 2015)

Werkzaamheden Zweef-Inn (maart 2015)

De zaak moest onder exploitant Aschwin Kuilman in december de deuren sluiten vanwege tegenvallende inkomsten. Na een paar maanden slopen, schuren, poetsen en verven gaat het bedrijf weer open. Met nieuwe eigenaressen, een fris interieur en het vertrouwde uitzicht op stijgende en dalende zweefvliegtuigen. Het Maldens Vlak, waar het café ligt, is namelijk de thuisbasis van de Nijmeegse Aeroclub (Nijac).

Nieuwe eigenaressen

Mirjam van der Pol en Nicky Lameijn, de nieuwe eigenaressen, hebben er zin in. Ze hoefden niet te aarzelen toen de gelegenheid zich aandiende om de Zweef-Inn over te nemen. “We komen hier zelf al jaren, het is uniek, zo midden in het bos en naast het vliegveld. Ook ons personeel heeft een band met deze plek. De medewerkers zijn al net zo enthousiast als wij. Met mooi weer is het, als vanouds, genieten op het terras. Is het weer wat minder, dan kunt u binnen terecht in het gezellige boscafé, waar op koude avonden de open haard knettert”, zeggen zij.

Openingstijden en info

Zaterdag 2 mei gaat de Zweef-Inn weer open. Op de zaterdagen en de zondagen is men in de zomermaanden vanaf 09:00 uur welkom, woensdag tot en met vrijdag vanaf 10:00 uur. De Zweef-Inn is op maandag en dinsdag gesloten.

Zweef-Inn (Facebook)
Groesbeekseweg 55a
6581 BJ Malden
Mail: [email protected]
Tel. 024-3580205

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 april, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Echt de moeite waard om eens langs te gaan naar een wandeling of fietstocht of zo maar.

wpDiscuz