Werkzaamheden Heerbaan in Millingen

In de week van 18 t/m 22 mei wordt tussen 07:00 uur en 16:30 uur gewerkt aan de Heerbaan in Millingen aan de Rijn. De werkzaamheden vinden plaats op het gedeelte tussen de Koningsdaalseweg en de Rivierstraat.

In die periode is de weg afgesloten voor doorgaand verkeer. De werkzaamheden bestaan uit het wegfrezen en aanbrengen van een nieuwe deklaag op de rijloper. Ook worden er nieuwe putranden en markeringen aangebracht.

Omleiding

Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via Molenveld, C.R. Walboerstraat, Rijndijk en Burgemeester Eijckelhofstraat (en vice versa). De omleiding staat ook ter plekke via borden aangegeven.

Vragen?

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen over de werkzaamheden of de planning? Neem dan contact op met de aannemer: de heer B. Grefte via 06-53961643 of [email protected].

Heeft u vragen over de omleiding? Neem dan contact op met de gemeente: de heer B. Kerkhoff via 06-53961643 of [email protected].

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek – Berg en Dal

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 mei, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Sprookje

Ik heb niets met Millingen, ik woon er te ver vandaan. “De Groesbeek, lokaler kan het niet” slaat dus nergens op.

wpDiscuz