Ladies Night bij TV De Milsbeek voor Pink Ribbon

Op zaterdag 27 juni 2015 zal tennisvereniging De Milsbeek samen met vrouwelijke tennisliefhebbers uit de regio en overige vrouwelijke belangstellenden een sponsoractie houden voor Pink Ribbon.

Ladies_Night_TV_De_Milsbeek-DGB
De poster. Klik hier voor de poster in .PDF-bestand.

De Ladies Night die door TV De Milsbeek wordt georganiseerd voor Pink Ribbon, wordt gesteund door sponsoren uit de regio. Deze sponsoren stellen cadeaubonnen, geschenken en diensten beschikbaar die via een Rad van Fortuin en een veiling worden ingezet. Voor elke ronde van het Rad van Fortuin kunnen loten gekocht worden, de opbrengst hiervan gaat naar het goede doel. Ruim 30 sponsoren hebben zich inmiddels aangemeld.

De Ladies Night start vanaf 16.00 uur met drie tennisrondes voor de vrouwelijke tennisliefhebbers afgewisseld met het Rad van Fortuin en de veiling, dat geheel verzorgd wordt door een mannelijke crew. Vrouwelijke belangstellenden zijn van harte welkom om de tennissters aan te moedigen en deel te nemen aan de sponsoractie. Een sprankelend roze welkomstdrankje, hapjes, roze aankleding van het tennispark en muziek zullen niet ontbreken.

De inschrijfkosten voor deze Ladies Night is ā‚¬ 5,-. Aanmelden is mogelijk tot en met maandag 15 juni 2015. Vermeld hierbij de speelsterkte en tennisvereniging, zodat zoveel mogelijk op speelsterkte ingedeeld kan worden. Ook de dames die niet tennissen en graag aanwezig willen zijn bij de sponsoractie, kunnen zich aanmelden via [email protected].

Stichting Pink Ribbon financiert projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Met als doel een beter en langer leven voor de borstkankerpatiƫnt.

Meer info op www.tvdemilsbeek.nl of Facebook.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 mei, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Ladies Night bij TV De Milsbeek voor Pink Ribbon

Reageren is niet toegestaan.