Behoefteonderzoek: uitnodiging voor Berg en Dallers

Er is een behoefteonderzoek gedaan in het dorp Berg en Dal.

Kerstendal_Berg_en_Dal_2_RW-DGB
Kerstendal.

De dorpsraad van Berg en Dal heeft in samenwerking met de gemeente het initiatief genomen voor dit onderzoek. Het onderzoek is uitgevoerd door studenten van de HAN onder begeleiding van het Lectoraat Lokale Dienstverlening vanuit Klantperspectief, een onderzoeksafdeling van de HAN.

Over Berg en Dal heeft iedereen wel een mening, maar een onafhankelijk onderzoek is er, tot nu toe, nooit geweest. Het doel van dit onderzoek is om de behoeftes, vragen, wensen en kwaliteiten van bewoners in kaart te brengen. Hiermee kan de nieuwe gemeente worden voorzien van adviezen op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

Welke vragen hebben de inwoners van Berg en Dal op het gebied van wonen, welzijn, zorg? Waar hebben jongeren behoefte aan? Wie heeft hulp nodig en wie kan helpen? Wat moet er anders en wat moet er blijven in Berg en Dal? Over dit soort vragen is er met zo’n 45 inwoners van Berg en Dal een gesprek gevoerd. Deze gesprekken zijn onderzocht op overeenkomsten om erachter te komen waar de mensen in het dorp behoefte aan hebben, welke vragen er spelen, welke wensen er zijn en wat bewoners zouden willen en kunnen bijdragen.

De resultaten van het onderzoek worden op maandag 18 mei 2015 om 19:30 in gemeenschapshuis Kerstendal aan u gepresenteerd. Deze bijeenkomst heeft geen stem zonder uw stem, de stem van de burger! Nu de vraag van de burger duidelijk is, staat tijdens deze bijeenkomst het denken in oplossingen voorop! Denkt u mee?

Om u aan te melden, kunt u een mail sturen naar [email protected]. U kunt meerdere mensen aanmelden met één mail. Ook voor vragen zijn wij bereikbaar via dit mailadres. Mocht u niet in staat zijn om te mailen of bellen fijner vinden? Kunt u bellen naar Gideon Visser; 06-33722783.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 mei, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Behoefteonderzoek: uitnodiging voor Berg en Dallers

Reageren is niet toegestaan.