Burgemeesters koken voor ALS

Op vrijdagavond 3 juli 2015 organiseert Stichting ALS la carte een benefietdiner in Het Kook College Wijchen met het thema ‘ALS burgemeesters koken in de Vierdaagse-gemeenten’.

De koks Marcel Weber, Gert Jan van Toorn, Niels van Elsen, Ton Minten en Andy Pinas. Ysbrandt Wermenbol ontbreekt op de foto.

De koks Marcel Weber, Gert Jan van Toorn, Niels van Elsen, Ton Minten en Andy Pinas. Ysbrandt Wermenbol ontbreekt op de foto.

De burgemeesters Verheijen (Wijchen), Hillenaar (Cuijk), Roolvink (Grave), Keereweer (Groesbeek), Mengde (Heumen), Gradisen (Mook en Middelaar) en Van Asseldonk (Overbetuwe) verzorgen samen met de chef-koks Ysbrandt Wermenbol, Marcel Weber, Gert Jan van Toorn, Niels van Elsen, Ton Minten en Andy Pinas een fantastisch en heerlijk diner voor u.

Het uitserveren van de gerechten vindt plaats door een medisch team. Specialisten uit de behandelteams van ALS-patiënten zullen met hun aanwezigheid uiting geven aan de hoeveelheid van disciplines waarmee een patiënt te maken krijgt.

Graag willen wij u in de gelegenheid stellen om deze bijzondere avond bij te wonen. U kunt een enkel couvert kopen, maar ook een tafel (10 personen) reserveren. De prijs per couvert is € 125,00 (inclusief wijnarrangement). Reserveren kan via het mailadres [email protected] onder vermelding van ‘Vierdaagse-diner’.

Stichting ALS la carte heeft de ANBI-status

Omdat er, gelukkig, veel onderzoek plaatsvindt naar de oorzaak en behandeling van ALS, heeft onze stichting zich tot doel gesteld om de patiënt van nú bij te staan. Dit doen we door, onder andere, het aanbieden van vakanties en het ontwikkelen/aanbieden van hulpmiddelen die óf moeilijk verkrijgbaar zijn óf waar men lang op moet wachten. Het aanbod bespreken we regelmatig met behandelende artsen en hun team.

Wij zouden het op prijs stellen u op 3 juli om 18.00 uur als onze gast te mogen ontvangen!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 mei, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Burgemeesters koken voor ALS

Reageren is niet toegestaan.