De Lindenberg op locatie

Museumpark Orientalis wil, net als de Lindenberg- het huis voor de kunsten in Nijmegen-, mensen in aanraking brengen met cultuur en mensen verbinden.

Lindenberg_Orientalis_2015-DGB

De Lindenberg heeft een zeer breed aanbod aan muzieklessen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Optreden op podia, zowel binnen als buiten de Lindenberg, vormt een belangrijk onderdeel van de verschillende lesprogramma’s. A.s. zondag 31 mei gaat de Lindenberg op locatie, in Museumpark Orientalis! De verschillende dorpjes en de open plekken in het park bieden een uniek decor om zang en muziek ten gehore te brengen.

De Lindenberg programmeert op deze dag muziekoptredens die uitgevoerd worden door cursisten. Er wordt gespeeld in verschillende stijlen (pop, jazz, funk, soul, folk, klassiek) door leerlingen van verschillende niveaus. Op het poppodium treden jongeren- en volwassenenbands op. Door het park heen zijn koren te beluisteren, kleine zangensembles, strijkersgroepen en blazersensembles. Een diversiteit aan instrumenten (o.a. dwarsfluit, cello, klarinet, blokfluit, violen, drumstel, basgitaar, piano, saxofoon, gitaar en de zangstem) in het programma. Mis dit muziekfestival niet!

Museumpark Orientalis is elke zondag vanaf 11.00 uur geopend! Meer info op www.museumparkorientalis.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 mei, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on De Lindenberg op locatie

Reageren is niet toegestaan.