Inloopavond over plannen (winkel)centrum Beek

Op dinsdagavond 23 juni van 19.00 – 21.00 uur organiseert de gemeente Groesbeek – Berg en Dal in de foyer van het Kulturhus aan de Roerdompstraat 6 in Beek-Groesbeek een inloopavond over de ruimtelijke ontwikkelingen in het centrum van Beek.

Concreet betreft het de volgende plannen:

• Uitbreiding supermarkt Nico de Witt Beek, Waterstraat 27
Het ontwerp van het bestemmingsplan voor de uitbreiding van de supermarkt ligt de komende periode ter inzage. De supermarkt wordt fors groter (van 1300m2 naar 1900m2) en het laden en lossen zal in de toekomst binnen het gebouw gebeuren. Daarnaast komen er meer parkeerplaatsen. Op deze avond krijgt u informatie over de precieze plannen en hoopt de gemeente al uw vragen te kunnen beantwoorden.

• Herinrichting openbare ruimte Waterstraat
De gemeente heeft een plan gemaakt voor de herinrichting van de openbare ruimte in het gebied rond de winkels aan de Waterstraat. Voordat het plan definitief wordt vastgesteld kunt u hierop reageren.

U bent van harte welkom op de inloopavond. Tussen 19.00 en 21.00 uur bent u vrij om binnen te lopen en de gemeente staat u graag te woord. Zou u graag komen, maar bent u verhinderd? Dan kunt u contact opnemen met de heer M. Wijnen (plan supermarkt) via [email protected] of 024-3013560; dan wel met de heer H. Poutsma (herinrichting Waterstraat) via [email protected] of 024-3013615.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek – Berg en Dal

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 juni, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Inloopavond over plannen (winkel)centrum Beek

Reageren is niet toegestaan.