Reünie LIMOS-kazerne Nijmegen 2015

Het is bijna 20 jaar geleden dat de Nederlandse regering stopte met het oproepen van Nederlandse jongemannen om te voldoen aan de militaire dienstplicht.

LIMOS_badge-DGB

De dienstplichtig luchtmachtmilitair verdween hiermee uit het straatbeeld van Nijmegen. De Luchtmacht Instructie en Militaire Opleidingen School (LIMOS) werd gesloten. Dit jaar is besloten een reünie te organiseren. Deze vindt plaats op 12 september 2015 op het voormalig LIMOS-terrein. De reünie is bedoeld voor kaderleden, leden van de vaste staf en burgermedewerkers die ooit op de LIMOS hebben gewerkt. Hun partners zijn ook van harte welkom.

De reünie staat in het teken van een samenzijn met oud-collega’s, waarbij herinneringen en verhalen uit vroeger tijden kunnen worden opgehaald. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding over het voormalig LIMOS terrein. Na de rondleiding heeft men een beeld hoe het terrein tegenwoordig wordt gebruikt.

De ontvangst is vanaf 10.00 uur in café-restaurant In de Kazerne. Dit restaurant is gehuisvest in de voormalig Krayenhoffkazerne. Omstreeks 16.00 uur wordt de dag afgesloten. Meer informatie over de geplande reünie is te vinden op de speciaal opgerichte website www.reunielimos2015.nl. Via deze website kunnen geïnteresseerden zich tevens tot en met 31 juli aanmelden voor deze dag.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Tags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 juni, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Reünie LIMOS-kazerne Nijmegen 2015

Reageren is niet toegestaan.