[Foto’s] Loterij FC De Hove Millingen 2015

In mei is tijdens de seizoensafsluiting in het clubhuis van SC Millingen onder leiding van de voorzitter de trekking geweest van de Loterij FC De Hove.


Sanne van Haaren uit Millingen winkelde voor meer dan € 200,- bij elkaar bij de lokale Albert Heijn. Foto en rechten: Gijs Kroes Fotografie.

Vijf mooie prijzen waren hierbij te winnen. Prijzen die beschikbaar zijn gesteld door diverse ondernemers uit Millingen. Deze jaarlijkse loterij werd georganiseerd door FC De Hove en komt ten goede aan de jeugd van SC Millingen en ODIO.

De eerste prijs, een Samsung Led Curved TV beschikbaar gesteld door Henk Hanssen, is nog niet afgehaald. De prijs is gevallen op lotnummer 265.

• Tweede prijs is een Damesfiets beschikbaar gesteld door Jos van Hees. Deze is gewonnen door Patricia Giebels;
• Derde prijs is een gereedschapset beschikbaar gesteld door voorheen de Fixet (binnenkort Mulitmate bouwmarkt). Gewonnen door William Janssen;
• Vierde prijs is waardebon van 250 euro beschikbaar gesteld door Binnenste Buiten. Gewonnen door Piet Gesthuizen.

Tot slot was er nog een vijfde prijs: één minuut gratis winkelen bij Albert Heijn, beschikbaar gesteld door Johan van den Hatert. Sanne van Haaren mocht op zaterdagochtend rennen en winkelde voor € 208,29 bij elkaar.


Foto’s met dank aan Gijs Kroes Fotografie.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Tags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 juni, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [Foto’s] Loterij FC De Hove Millingen 2015

Reageren is niet toegestaan.