Weersverwachting week 26 (21-06 t/m 27-06)

zondag 21 tot en met zaterdag 27 juni 2015

Vandaag en morgen

Bewolkt en buien, in het oosten kans op onweer.

Het is wisselend bewolkt en er komen enkele buien voor. Daarbij is vooral in de oostelijke helft kans op onweer. De buien trekken naar Duitsland weg. De middagtemperatuur loopt uiteen van 16 graden in het noorden tot lokaal 21 graden in het zuidoosten van het land. De zwakke tot matige wind wordt overal westelijk en neemt toe naar matig. In het zuidwesten is de wind eerst nog vrij krachtig.

Vannacht is het half tot zwaar bewolkt en is een enkele bui mogelijk. De temperatuur daalt naar een graad of 12 en de wind is zwak tot matig uit een zuidwestelijke richting.

Maandag overdag is het wisselend bewolkt en trekken er geregeld buien over. Hierbij kan ook onweer voorkomen, met name in de noordelijke helft van het land. Met een middagtemperatuur van hooguit 16 graden blijft het vrij koel. De wind wordt matig, aan de kust (vrij) krachtig en draait in de loop van de dag naar een westelijke richting. (Bron: KNMI)Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 juni, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Weersverwachting week 26 (21-06 t/m 27-06)

Reageren is niet toegestaan.