Samenwerking MijnKioski en Staatsbosbeheer in Vennengebied

Staatsbosbeheer werkt sinds kort samen MijnKioski in de Overasseltse en Hatertse Vennen. Iedere zondag staat deze horecaonderneming bij de werklocatie van Staatsbosbeheer aan de Donderbergweg te Overasselt. MijnKioski werkt uitsluitend met verse streekproducten. Daarbij staat verantwoord ondernemen, het milieu en maatschappelijke betrokkenheid voorop. Naast een ruim assortiment kan MijnKioski de bezoeker alles vertellen over dit unieke natuurgebied.

Thuis in de streek

Alle ingrediënten worden ingekocht in de omgeving zoals de Landwinkels. Deze producten zijn met zorg gekweekt en bereid. Bovendien versterken ondernemers uit de streek elkaar op deze manier. Op locatie kan de bezoeker van MijnKioski niet alleen genieten van een heerlijke lunch of gewoon een kop “slow” koffie, vruchtensap of verse thee, maar kan hier ook terecht met vragen over het Vennengebied. Oud-beheerder Eveline Folsche en eigenaar heeft ruime ervaring in dit gebied en kan al uw vragen over het Vennengebied beantwoorden.

Bosgroep De Vennen

Staatsbosbeheer Rijk van Nijmegen is een zorgbeheereenheid: een samenwerking met zorginstelling De Driestroom waarbij zo’n 14 cliënten met een beperking hier hun dagbesteding hebben. Ook voor MijnKioski gaan zij steeds meer betekenen. De cliënten van Bosgroep De Vennen helpen waar mogelijk mee met bijvoorbeeld bediening, afwas of opruimen. Dit verhoogt voor hen de kwaliteit van dagbesteding.

Verbinden

MijnKioski onderscheid zich van andere horeca in de omgeving door te verbinden. Winst maken staat op de tweede plaats. Cliënten van De Driestroom, Staatsbosbeheer, lokale ondernemers, vrijwilligers en gasten maken contact met elkaar door hun binding met de prachtige Overasseltse en Hatertse Vennen! Regelmatig worden in samenwerking met het IVN excursies georganiseerd waarbij MijnKioski een waardevol aandeel levert voor een mooi arrangement. Deze excursies worden aangekondigd via www.rivierengebied.wordpress.com.

Informatie

Meer informatie over MijnKioski vind je via www.mijnkioski.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 juni, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Samenwerking MijnKioski en Staatsbosbeheer in Vennengebied

Reageren is niet toegestaan.