T-shirt Vierdaagse Groesbeek – Berg en Dal 2015

Ook dit jaar biedt de gemeente Groesbeek – Berg en Dal alle deelnemers woonachtig binnen de gemeente een Vierdaagse t-shirt aan.

Vierdaagseshirt 2015. Foto: Harry Keereweer (Twitter)Facebook_shirt_Vierdaagse-LS
Vierdaagseshirt 2015. Foto links: Harry Keereweer (Twitter). Rechts een “aangepaste versie” die op social media verscheen.

In het verleden ontvingen Vierdaagselopers welke verbleven (op campings etc.) binnen de gemeente Ubbergen ook een t-shirt. Gezien de schaalgrootte van de nieuwe gemeente is besloten om dit niet meer te doen.

Ontvangst

Het Vierdaagse shirt van 2015 is vandaag (zaterdag) verkrijgbaar tijdens een ontvangst in het gemeentehuis op de zaterdag vóór de Vierdaagse, dus op 18 juli 2015. De Vierdaagsedeelnemers uit de gemeente zijn dan van 15.00 tot 18.00 uur van harte welkom om elkaar alvast bij een drankje en hapje te ontmoeten. De T-shirts zullen worden uitgedeeld na de toespraak van de burgemeester.

Om in aanmerking te komen voor het T-shirt moeten wandelaars aantonen, dat zij inwoner zijn van de gemeente Groesbeek – Berg en Dal en moeten zij de inschrijfkaart van de Vierdaagse overleggen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek – Berg en Dal

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 juli, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 24 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
ben.helder

Het lijkt wel subsidie. Je “krijgt”……..een extraatje van de Gemeente. maar wel onder een riedel ambtelijke voorwaarden.
Beekse Groesbekers die ‘helaas buiten de boot vallen’ zijn simpelweg beter af als zij gewoon zelf hun shirtje in de winkel kopen. Scheelt ze een hoop gedoe.

helder.ziend

Beter lezen!Iedereen uit de gemeente die meeloopt mag langs komen voor een borrel en een shirt!Maar normaal kwam er een stoet vierdaagse camping gasten aanwaaien die bijv. op de 4-daagse camping in persingen zaten.Ze voelden zich deze dagen spontaan inwoner en vonden dat ze er ook recht op hadden.Heb dat nooit gesnapt!

Hent

Raar hoor. Als je zo’n shirtje gaat dragen ga je dus iets laten zien wat niet klopt want het is nog steeds Gemeente Groesbeek allemaal en niks Groesbeek-Berg en Dal.
De combinatienaam bestaat helemaal niet dus waarom wordt het op deze manier aangekondigd??

Gerrit

Helemaal mee eens Hent. Alleen Groesbeek erop en geen …Berg en Dal.

loper

Tja Hent, het aftellen is nu echt begonnen

Henk Baron

Voor degene die niet snapt waarom de campinggasten ook naar de 4Daagseavond van de gemeente Ubbergen kwamen. Deze mensen werden uitgenodigd door de gemeente. Helder?

Jan de nuil

Misschien een miss wet t-shirt verkiezing?

Jeuh

wat een lelijk shirt.

De Kuier

Mijn vrouw loopt dit jaar weer mee en heeft net haar shirt opgehaald. Ik persoonlijk vind de slogan niks..niet over nagedacht. Je loopt niet v Gr.beek naar B & D ,maar naar de Wedren in Nijmegen. Weer een gemiste kans om GROESBEEK op de kaart te houden. Ik wens alle,ruim 500, Groesbeekse wandelaars veelwandel plezier en heel veel suc6 toe

Beste Kuier. Dan heb je de LINK niet echt begrepen.
Je zult er toch aan moeten wennen dat er volgend jaar ALLEEN maar GEMEENTE BERG EN DAL op zal staan.
Verder voor alle wandelaars veel succes gewenst

Jeuh

An, die link heeft NIETS met de vierdaagse te maken, kortom, slecht design, gemiste kans om een waardig GROESBEEKS shirt voor de laatste keer te kunnen ontwerpen. Dikke FAAL dus, maar ja, daar zijn ze hier erg goed in, dus wat dat betreft houden ze die LINK wel goed vast.

Stomgelul

De Kuier

Beste An…. welke link…. in 2016 gaat de gemeentenaam pas veranderen,en niet nu .Een buitenstaander snapt de link ook niet.En De KUIER.snapt de link ECHT wel als carnavalist….alaaf.

Hans

@ De Kuier het word wel een colecters item dit T-shirt.
Want dit is het enige jaar waar men de naam Groesbeek – Berg en Dal gebruikt……………. Dat krijgt ooit nog eens verzamel waarde

henk

wat een saai shirt
daar wil ik niet eens in lopen

De Kuier

Hans;alleen als 550 mensen dit shirt als poetslap gaan gebruiken.

Jaap

Een gegeven paard….etc…
Je krijgt een T-shirt, take it or leave it.
Hoe moeilijk kan het zijn?

Marcel

Ach, als het dit jaar zo moet dan volgend jaar toch ook
: Groesbeek – Berg en Dal.

G. Janssen

Wat kunnen jullie toch zeuren zeg!
Een gratis T-shirt, vind je m leuk, dan doe m aan, ook omdat je trots bent op ons dorp. Vind je het niks, dan laat m lekker uit!!

goffer

Wat een graphics!!wat ze tegenwoordig toch allemaal kunnen printen….het is net 3d…..

wpDiscuz