Historisch Vervoer 2015 afgelast

De organisatie van het evenement “Historisch Vervoer Millingen” heeft de 2015-editie van het evenement afgelast.

Historisch_Vervoer_Millingen

De extreme weersomstandigheden zijn de reden van het besluit. “Dit om de veiligheid van mens en machine te waarborgen. Een historisch zwaar besluit”, aldus de initiatiefnemers. Woensdag gaf de organisatie al aan van plan te zijn om wijzigingen in het programma aan te brengen, maar uiteindelijk heeft men besloten om het evenement geheel af te gelasten. Omdat het spektakel traditiegetrouw plaatsheeft op de eerste zondag van juli zal het evenement dit jaar niet verplaatst worden naar een andere datum. De volgende editie staat daarom gepland voor 3 juli 2016.

Historisch Vervoer zou zondagochtend in Berg en Dal starten en alle kernen binnen de nieuwe gemeente Groesbeek – Berg en Dal aan doen, met Millingen aan de Rijn als eindstation. Daar komt het evenement oorspronkelijk ook vandaan. Het doel van een dag Historisch Vervoer is om deelnemers met een voertuig (vrachtauto, personenauto, tractor, motor, bus, bromfiets etc) tot en met bouwjaar 1975 een onvergetelijke dag te bezorgen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Facebook

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 juli, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Historisch Vervoer 2015 afgelast

Reageren is niet toegestaan.