Kunstgrasveld bij Titus Brandsmaschool in Berg en Dal

Bij de Titus Brandsmaschool in Berg en Dal is eerder deze week het kunstgrasveld officieel geopend. Burgemeester Harry Keereweer was daarbij aanwezig.


Het nieuwe veldje bij de Berg en Dalse Titus Brandsmaschool. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Het veldje is gerealiseerd in samenwerking met de gemeente, SPOG, buurtbewoners, Kindercentrum Domino, sponsoren en kinderen, ouders en personeel van de school. Het kunstgras koste € 8900,- en de grondbewerking inclusief beplanting € 5000,-. Het budget van de school was € 8000,-. Via acties is het overige bedrag binnen gehaald. Jarenlang moesten leerlingen van de Berg en Dalse basisschool het met een zandveldje doen.

Buiten schooltijd mag het kunstgrasveld ook gebruikt worden, maar daar zijn echter wel wat regels aan verbonden. “Wordt aan deze voorwaarden niet voldaan, zullen we het veldje helaas moeten sluiten”, heeft de schoolleiding eerder al laten weten. “Laten we er dus samen voor zorgen dat iedereen zich houdt aan de regels”.

Kinderen zijn de laatste tijd veel te vinden op het nieuwe kunstgrasveld, mede ook door het gebrek aan gras op het nabij gelegen Hamersveld. Dat veld is tijdens een herinrichting gebruikt als opslagplaats en moet nog opnieuw ingezaaid worden.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 juli, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

ja hé
waarom zei wel
en wij bij achilles niet
dat is niet eerlijk

ikke

Kan Achilles daar niet gaan voetballen? Het publiek kan wel langs de kant

Theo14

Muts…publiek is altiet langs de kant.

wpDiscuz