Color Obstacle Run trekt 10.000 mensen naar Berendonck

Op zaterdag 5 en zondag 6 september vindt voor het derde jaar de Color Obstacle Run plaats op de Berendonck in Wijchen/Nijmegen.

Color_Obstacle_Run_2015_logo-DGB

Meer dan 6.000 deelnemers, waaronder 4.000 ouders met kids (6 t/m 12 jaar), gaan de uitdaging van hardlopen in combinatie met het overwinnen van obstakels aan.

Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden, 3km, 6km of 9km. Het parcours zit vol colors, modder, obstakels, water, uitdagingen en bovenal heel veel fun! De Family Obstacle Run is vorig jaar verkozen als ‘Beste Family Run van Nederland’.

De Family Obstacle Run is een uniek sportevent waaraan gezinnen met stoere papa’s en mama’s samen met de kids de uitdaging aangaan. Na het succes van het eerste jaar is het aantal deelnemende gezinnen verdrievoudigd en zal het event op twee dagen plaatsvinden. Het 3km kindvriendelijke parcours ligt gelegen in het prachtige bosrijke gebied van recreatiepark de Berendonck.

Deelnemers van zowel de Color Obstacle Run als de Family Obstacle Run staan een uitdagend parcours te wachten waarbij zij volledig onder de kleurpoeder door de modder tijgeren, in touwen klimmen en waar zij vooral veel lol hebben! De Color Obstacle Run wordt georganiseerd door het team van Strong Viking. Het uit Wijchen afkomstige Strong Viking organiseert dit jaar in drie verschillende landen obstacle runs met meer dan 50.000 deelnemers.

Wil jij deze kleurrijke uitdaging met de familie niet missen? Of wil jij jouw kind, vriend of vriendin een keer volledig in het rood, blauw, geel, roze of paars zien? Inschrijven kan via www.colorobstaclerun.com

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 augustus, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Color Obstacle Run trekt 10.000 mensen naar Berendonck

Reageren is niet toegestaan.