Langer zelfstandig thuiswonen in Beek en Ubbergen

Hoe regelen we samen dat ouderen in Beek en Ubbergen op een prettige manier zelfstandig thuis kunnen blijven wonen? Met dat thema gaan we zaterdag 12 september in het Kulturhus in Beek aan de slag.

Bent u een (oudere) bewoner, mantelzorger, vrijwilliger of professional uit Beek of Ubbergen? Kom dan op zaterdag 12 september van 14.30 – 17.00 uur naar het Kulturhus.

De gemeente Groesbeek – Berg en Dal hoort graag welke ideeën u heeft over langer zelfstandig thuis wonen. U kunt meedenken en meepraten, maar ook actief bijdragen aan de uitvoering van de ideeën. Of misschien wilt u gewoon wat meer weten over het onderwerp. Loop gerust binnen! De koffie staat vanaf 14.00 uur klaar.

Programma 12 september
• 14.00 Ontvangst en uitleg in de Foyer van het Kulturhus
• 14.30 Verdiepende themasessie in groepen
• 15.45 Informatiemarkt, samenkomst met hapje en drankje
• 17.00 Einde

Vervolg

De bijeenkomst van 12 september is een vervolg op de bijeenkomst in november 2014 toen bijna 200 inwoners, mantelzorgers, vrijwilligers en professionals uit Beek zich bogen over langer zelfstandig thuis wonen. Er zijn toen belangrijke thema’s geformuleerd en er is veel kennis gedeeld. Een mooi resultaat, waar we 12 september mee verder gaan.

SAMEN Beek-Ubbergen is een initiatief van de gemeente Groesbeek – Berg en Dal, Oosterpoort, Stichting Welzijn Groesbeek en ZZG Zorggroep.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 augustus, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Langer zelfstandig thuiswonen in Beek en Ubbergen

Reageren is niet toegestaan.