Partijen willen evaluatie Verbindingsweg Beek

PvdA Berg en Dal en Voor Berg en Dal hebben het college gevraagd om een eindevaluatie te sturen naar aanleiding van de werkzaamheden aan de Verbindingsweg in Beek-Groesbeek.

De reconstructie van de 500 meter lange weg duurde veel langer dan gepland, namelijk van oktober tot en met juni. Aanvankelijk zou de weg in maart al opengesteld worden. De kosten vielen ook € 185.000,- hoger uit.

“We menen uit een evaluatie lering te kunnen trekken voor een volgend reconstructie project”, aldus de twee partijen. Zij willen op korte termijn een evaluatie ontvangen zodat deze in de carrousel behandeld kan worden.

De perikelen rondom de werkzaamheden aan de Verbindingsweg zorgde voor boze inwoners en ondernemers. Zij zouden niet goed zijn geïnformeerd en winkels waren slecht bereikbaar. Jos Peters van Voor Berg en Dal was daar in een raadsvergadering in april niet over te spreken. ““Ik merk op dat de afspraken steeds niet worden nagekomen. Dit stoort ons enorm. (…) De aannemer moet de handen uit de mouwen steken”, zei hij.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 augustus, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Johan

Ik begrijp dat de evaluatiekosten bovenop die genoemde €185.000,– komen.
Is dat echt “ter lering”? Of vooral “vermaak”!?

wpDiscuz