Berg en Dalse kunstenaar exposeert in Zwijndrecht

De Berg en Dalse kunstenaar Harrie Willems geeft met zijn bronzen beelden acte de présence tijdens de komende ARA Art Fair in Zwijndrecht.

Harrie_Willems_ARA_2015-DGB

De 12e editie van de ARA Art Fair wordt op 24 en 25 oktober gehouden in Hotel ARA in Zwijndrecht. Diverse kunstvormen en genres worden tijdens deze kunstbeurs toegankelijk voor een groot publiek.

Uit het werk van Willems spreekt een grote fascinatie voor de natuur. Niet zozeer de specifieke verschijningsvormen, maar de energieën die het leven mogelijk maken. Zijn beelden bewegen zich tussen figuratie en abstractie, zonder zich te binden aan één stijl.

Naast het werk van Willems presenteert de ARA Art Fair werk van circa honderd andere kunstenaars. Van schilderijen, aquarellen en tekeningen tot beelden van brons en steen, keramiek en nog veel meer.

De ARA Art Fair biedt kunstenaars en publiek een platform voor ontmoetingen en voor de aan- en verkoop van kunstobjecten. Het evenement vormt een goede gelegenheid voor kunstenaars om zich te profileren en een gezellig dagje uit voor kunstliefhebbers.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 augustus, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Berg en Dalse kunstenaar exposeert in Zwijndrecht

Reageren is niet toegestaan.