Weersverwachting week 35 (23-08 t/m 29-08)

zondag 23 tot en met zaterdag 29 augustus 2015

Vandaag en morgen

Morgen wisselend bewolkt en enkele pittige (onweers)buien.

Van het zuiden buiige regen. Naarmate de neerslag noordwaarts trekt neemt de neerslagintensiteit af. De oostenwind is matig tot vrij krachtig, in het Wadden- en in het IJsselmeergebied eerst nog af en toe krachtig, maar neemt van het zuiden uit sterk af tot zwak of matig en wordt zuidelijk of veranderlijk.

Komende nacht trekt de neerslag weg en komen er enkele opklaringen voor. Daar waar het opklaart kunnen enkele mistbanken ontstaan. De minimumtemperaturen liggen rond 12 graden. Er staat een zwakke zuidelijke wind.

Morgen overdag is er vrij veel bewolking en aan het einde van de ochtend en de eerste helft van de middag trekt er een gebied met buiige regen van zuid naar noord over het land. Later in de middag en aan het begin van de avond zijn er opklaringen maar ontstaan er ook enkele actieve regen- en onweersbuien. Bij deze buien zijn ook (zware) windstoten en hagel mogelijk. De zuidelijke wind draait in de loop van de ochtend naar oost en neemt toe naar matig. Later in de middag en avond draait de wind naar zuid. De maximumtemperatuur ligt tussen de 20 graden langs de kust tot lokaal 23 in het oosten en zuidoosten. (Bron: KNMI)Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 augustus, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Weersverwachting week 35 (23-08 t/m 29-08)

Reageren is niet toegestaan.