Dartweekend in Millingen voor VOKK: Open Millingen 2015

De dartclub van Millingen aan de Rijn, DCM ’99, organiseert in het weekend van 19 en 20 september 2015 het dart-evenement van het jaar: Open Millingen.

Darttoernooi_Millingen_DCM99_2015-DGB

Op zaterdagavond vindt er de wedstrijd om de Supercup van DCM ’99 plaats en daarna zal er een gezelligheidstoernooitje plaatsvinden voor iedereen. Aanvang hiervan is om 20:00 uur. NB: Dus niet alleen voor leden, maar iedereen is van harte welkom!

Op zondag 20 september is er weer het jaarlijkse darttoernooi met de gebruikelijke landelijke bekende darters. ‘s Zondags zal het toernooi starten omstreeks 10:30 uur met het jeugdtoernooi, waar ook een sterk deelnemersveld verwacht wordt, gevolgd door een koppeltoernooi. Als laatste het single hoofdtoernooi, die om ongeveer 12.00 uur zal starten.

Ook dit jaar wordt het goede doel niet vergeten en zal de dartclub zich gaan inzetten voor een mooi bedrag voor de stichting VOKK (Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker). Het evenement is in het schuttersgebouw van O.E.V. 1 op de Heerbaan 117 , 6566 EG Millingen aan de Rijn. En voor info op Facebook: OPMIDART.

Darttoernooi_Millingen_DCM99_2015_poster-DGB

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 september, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Dartweekend in Millingen voor VOKK: Open Millingen 2015

Reageren is niet toegestaan.