Smaakwandeltocht van Beek naar Berg en Dal

Op 17 oktober 2015 wordt er een smaakwandeltocht georganiseerd. Combineer natuur en cultuur met culinair tijdens een wandeling.

Samen met een ervaren en enthousiaste gids wandelt u door de bossen van Beek-Groesbeek richting Berg en Dal. Daar bezoekt u de authentieke wijngaard De Holdeurn: een rondleiding, wijnproeven en een lunch genieten we daar.

Vervolgens loopt men naar villa De Zonneheuvel. Na ongeveer een uur komen de wandelaars daar aan en dan geeft Jan-Willem van der Hogen een oesterworkshop. Diverse oesters proeven en bijpassende wijnen.

De tocht begint om 11:00 bij De Zonneheuvel. De afsluiting is om 17.00 uur. Laat u verrassen! Een exclusief uitstapje, leuk om te doen met uw klanten, familie, collega’s of vereniging. Er is plaats voor 16 deelnemers, dus wees er op tijd bij.

Meer info op http://www.jacquesverhagenwandeltrainer.nl/418881706.

Smaakwandeltocht_2015-DGB
Om de afbeelding in volledige grootte te kunnen bekijken moet u de afbeelding op uw PC opslaan: rechtermuisknop –> afbeelding opslaan als..

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 september, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
klever

ik pas moet te lang werken om dit te kunnen( willen) betalen.
maar ieder zijn plezier.

Veteraan

Voor 175 Euro per stel?.
Laat de ALDI of de LIDL hier maar een wandeling organiseren.

De nachtboswachter

Der preis ist heis

truus

Groesbeek heeft bosbessen en geen oesters.

wpDiscuz