Eerste editie Waalpop Festival Nijmegen

Nijmegen is een popfestival rijker. Op zaterdag 3 oktober vindt in en rondom De Kube op het Honigcomplex de eerste editie van Waalpop plaats.

Waalpop_Festival_Nijmegen-2015-DGB

Bezoekers kunnen een complete festivaldag met de beste livemuziek van nationale en regionale bands verwachten. Het Amsterdamse MY BABY speelde onlangs nog op Lowlands en Into The Great Wide Open en is nu de headliner van Waalpop.

Live op Waalpop

Waalpop belooft een bijzondere afsluiting van het festivalseizoen met een goed gevuld muzikaal programma. Het blues, gospel en soultrio MY BABY is hard op weg naar de top van de Nederlandse popmuziek. Zij zullen tijdens Waalpop op het hoofdpodium spelen. Daarnaast kan het publiek onder andere de opzwepende mixen van Knarsetand, de aanstekelijke afrobeats van Koffie, de energieke funk-rock van Leeways en de snerpende gitaren van The AppleJacks live op Waalpop aanschouwen. Het volledige programma is te vinden op www.waalpop.nl.

Straattheater, foodtrucks & kinderspeelparadijs

Waalpop vindt plaats in en rondom evenementenlocatie De Kube op het Honigcomplex in Nijmegen en strekt zich uit over verschillende binnen- en buitenpodia. Naast een sensationeel muzikaal programma biedt Waalpop verrassend straattheater; een foodtruck area met uiteenlopende gerechten en een speciale kinderomgeving met vermaak voor de kinderen die wordt verzorgd door Het Klimpaleis. Het assortiment aan dranken is breed en reikt tot en met goede koffie, speciaalbieren en verse smoothies. Adembenemende decors in een circusachtige setting maken de festivalbeleving van Waalpop compleet.

Festival voor jong en oud

Waalpop biedt een bruisende festivaldag voor jong en oud. Tickets zijn zowel via de website als aan de dagkassa verkrijgbaar. Kosten zijn: 9 euro (excl. servicekosten) in de voorverkoop (www.waalpop.nl) en 12 euro aan de dagkassa. Toegang voor kinderen tot 12 jaar is gratis.

Waalpop Festival
Zaterdag 3 oktober 2015
De Kube | Honigcomplex Nijmegen
14.00 – 00.00

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 september, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Eerste editie Waalpop Festival Nijmegen

Reageren is niet toegestaan.