Smartlappenfestijn Troost van Oost 2015

Zaterdag 7 november staat Nijmegen Oost weer in het teken van het smartlappenfestijn ‘De Troost van Oost’. De avond waarop je in acht verschillende kroegen meedeint en meezingt op de beste klassiekers van het levenslied.

A3-troost 2015.indd

Het gouden recept van het jaarlijkse festival is bekend. Acht verschillende tranentrekkende acts, verspreid over acht café’s in Nijmegen Oost brengen je recht uit het hart: De Troost van Oost. Iedere act speelt meerdere sets en neemt het publiek op geheel eigen wijze mee langs de klassiekers van het levenslied. Tranen zullen vloeien, glazen overstromen en ramen beslaan.

Te voet of met het speciale ‘Troost-vervoer’ kunnen bezoekers kriskras door de straten van Nijmegen Oost van café naar café. Naast de vertrouwde ‘Troost – Oost’ lijnbus – waarin chauffeur Hein O. de slechtste krakers draait – heeft de Troost van Oost dit jaar ook VIP-vervoer in petto. Iedereen met een passe-partout kan gratis instappen en meerijden.

Het programma

• ‘t Haantje // De Triesto’s
• #BRUUT // Willie en de Billies
• Beij Ons // Annie & Ringo
• Trianon // Tchom
• Café Jos // ‘t Gebroken Hartje
• De Kroon // Keessie
• The Shuffle // The Moonlights
• Bij Basje // DJ Armando & Friends

Zaterdag 7 november vanaf 21.00 uur.

Passe-partouts voor het festival zijn voor € 7,50 verkrijgbaar in alle deelnemende café’s. Voor het uitgebreide programma kijk op www.detroostvanoost.nl of www.festivalsinoost.nl.

Festivals in Oost

De Troost van Oost is een onderdeel van ‘Festivals in Oost’: een samenwerking tussen verschillende horeca-etablissementen in Nijmegen Oost. Festivals in Oost organiseert drie maal per jaar muziekfestivals met uiteenlopende thematiek. In november vindt jaarlijks het smartlappenfestijn ‘De Troost van Oost’ plaats, in februari een ode aan de grote muziekhelden met de ‘Tribute in Oost’ en op Tweede Paasdag jazzfestival ‘Easter Jazz’.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 oktober, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Smartlappenfestijn Troost van Oost 2015

Reageren is niet toegestaan.