Spelen in Speelcafé Millingen aan de Rijn

Het Speelcafé Millingen aan de Rijn creëert ontmoetingen tussen ouders en kinderen (0-4 jaar).

Ouders leren elkaar kennen en wisselen ervaringen over opvoeden uit. Kinderen kunnen met elkaar spelen voordat zij naar de peuterspeelzaal gaan of naar school. Het Speelcafé verbindt buurtbewoners uit Millingen met elkaar maar ook met bewoners uit de dorpen Leuth en Kekerdom.

Maandelijks op de eerste woensdag biedt Kinderopvang Humanitas gratis de ruimte van de Rakkertjes aan waar tussen 09.30 uur en 11.00 uur het Speelcafé wordt georganiseerd. Drie ouders zijn de drijvende kracht achter het Speelcafé. Ze worden ondersteund door het Sociaal Wijkteam.

Mini voorstellingen

Af en toe wordt er tijdens het Speelcafé een artiest uitgenodigd die een mini voorstelling geeft. De artiest biedt ontspanning en levert een bijdrage aan het maatschappelijk debat over opvoeding. Zo vertelde de artiest die in augustus was uitgenodigd een verhaal over het belang van genieten in een drukke samenleving waarin je van alles moet en veel van je verwacht wordt.

Interesse?

Heeft u interesse in het Speelcafé? Kom dan de eerste woensdag van de maand van 09.30 uur tot 11.00 uur naar Kinder-opvang Humanitas, ‘t Gengske 5, Millingen aan de Rijn. De deelname is gratis. Het eerstvolgende Speelcafé is op 4 november.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 oktober, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Spelen in Speelcafé Millingen aan de Rijn

Reageren is niet toegestaan.