Orientalis zoekt 100 engeltjes

Museumpark Orientalis is op zoek naar honderd engeltjes. Echte engeltjes: meisjes (t/m 10 jaar) die in hun mooiste jurken willen figureren in de Levende Kerststal die het museum elk jaar organiseert.

Feest_van_Licht_2015_Orientalis-DGB

Slaagde het museum er vorig jaar in tien burgemeesters uit te dossen als herder, koning of Jozef, dit jaar wil het museum de hulp inroepen van honderd meisjes die altijd al een keer ervan droomden een engeltje te spelen. De engeltjes openen samen met de hoofdpersonen de Levende Kerststal op zaterdagmiddag 12 december het Feest van Licht, een maand vol sfeervolle activiteiten in het museumpark.

Wie mee wil doen, krijgt van het museum een paar prachtige vederen vleugeltjes, kan meedoen aan wat leuke kinderactiviteiten en krijgt wat lekkers. En natuurlijk staan de engeltjes in het middelpunt van de belangstelling: het museum verwacht niet alleen een hoop media-aandacht, er is ook een professionele fotograaf aanwezig om de engeltjes op de gevoelige plaat vast te leggen.

Aanmelden/meer informatie via [email protected]. Er mag 1 begeleider gratis mee naar binnen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 november, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

Mooie actie.
Maar hoeveel geld moet ieder engeltje meebrengen?
Want daar is niks voor niks.

wpDiscuz