‘Over de grens’, een cabaretvoorstelling over borderline

Indigo en Stichting Borderline organiseren op woensdag 9 december samen met theatermakers Arno Setz en Ferry Asselbergs een avond over borderline.

Indigo_logo-DGB

De theatermakers Arno en Ferry zullen hun cabaretvoorstelling ‘Over de grens’ spelen. Cabaret en borderline, geen alledaagse combinatie. Nederland telt ongeveer 250.000 mensen met borderline, een persoonlijkheidsstoornis die zich kenmerkt door sterke stemmingswisselingen en heftige emotionele en impulsieve reacties.

Valt er dan wel te lachen om borderline? ‘Ja!’, vinden Arno en Ferry. Over mensen met borderline bestaan veel vooroordelen en misverstanden. Maar wat is het nu echt? En hoe is het als degene van wie je houdt borderline heeft? Arno en Ferry deden uitgebreid research naar het fenomeen borderline en maakten met ‘Over de grens’ een mooie voorstelling vol absurde scenes, ontroerende liedjes en aangrijpende monologen.

Een voorstelling met een (harde) lach en af en toe een traan. Het publiek wordt meegevoerd in de wereld die borderline heet. Een wereld vol miscommunicatie, onbegrip, heftige emoties, maar ook creativiteit, energie, humor en liefde. Na afloop van de voorstelling is er voldoende gelegenheid om met elkaar en de acteurs na te praten.

Aanmelden bij Indigo

Wilt u erbij zijn? Dat kan! Iedereen (vanaf 15 jaar) die meer wil weten over borderline is welkom. De voorstelling vindt plaats op woensdag 9 december van 20.00 tot 22.00 uur in de theaterzaal van Pro Persona, Nijmeegsebaan 61 in Nijmegen. Deelname kost €5,- (de voorstelling is gratis voor jongeren (15+) en mensen met een minimum inkomen).

Graag van tevoren aanmelden bij Indigo via 026-3124483 of [email protected]. In de regio worden meerdere voorstellingen georganiseerd. Kijk voor speeldata op www.indigo.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 november, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on ‘Over de grens’, een cabaretvoorstelling over borderline

Reageren is niet toegestaan.