Kerstbingo 2015 en Filmhuisfilm in Vijverhof

Op vrijdag 20 november is er een Kerstbingo in restaurant “De Héérlijkheid” van Vijverhof. De aanvang 14.30 uur. De kosten zijn € 5,- voor 5 rondes, inclusief een drankje.

Een dag eerder, op donderdag 19 november, draait er in hetzelfde restaurant weer een filmhuisfilm. Ditmaal kunnen bezoekers genieten van “The Bow”. Op een boot, midden op zee, leven een 60-jarige man en een 16-jarig meisje. Hij houdt haar verborgen voor de bewoonde wereld en is van plan met haar in het huwelijk te treden als ze 17 wordt. De vissers die nu en dan hun hobby uitoefenen op de boot mogen het meisje nauwelijks benaderen, want de man waakt angstvallig over haar veiligheid en haalt zijn boog tevoorschijn zodra iemand met haar in contact tracht te komen. Wanneer een jonge visser die de boot bezoekt het hart van het meisje weet te raken, is dat niet naar de zin van de oude man, die zijn kansen om met haar te huwen teniet ziet gaan.

De film bevat weinig dialoog, begint om 19:30 uur en een eigen bijdrage is gewenst.

Flyer_Kerstbingo_Vijverhof_2015-DGB

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Moviemeter.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 november, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Kerstbingo 2015 en Filmhuisfilm in Vijverhof

Reageren is niet toegestaan.