C.V. De Cavalieren uit Beek is jarig

Carnavalsvereniging De Cavalieren uit Beek bestaat dit seizoen 55 jaar!

Cavalieren_Beek_55_jaar-DGB

En dat moet gevierd worden vinden zij. Daarom nodigen de senatoren van De Cavalieren u uit voor een gezellige avond. Geen pronkzitting, maar een avond om gezellig met elkaar een feestje te bouwen. Voor muziek en een gezellige omgeving wordt gezorgd, evenals een lekker frisdrankje, koud biertje of wat anders.

Waar het 44-jarige jubileum werd opgeluisterd met “Het gebroken Hartje” op de Geest heeft de jubileumcommissie voor deze 5×11 voor andere verrassende optredens gekozen. Vermaak voor zowel jeugdig als ook voor het wat oudere publiek.

De avond zal om 19.00 geopend worden met een informele receptie, waarna de avond opgeluisterd zal worden met een aantal verrassende artiesten. Het feest barst dus los vanaf 20:30 uur in het Kulturhus te Beek, Roerdompstraat 6, 6573BH.

De Cavalieren hopen dan ook dat heel Beek en gasten uit de wijde omgeving op zaterdagavond 28 november 2015 de weg zullen naar het Kuturhus in Beek en getuige zullen zijn van een geweldig feest! Toegang is gratis en iedereen die het leuk lijkt is uitgenodigd! U dus ook!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 november, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on C.V. De Cavalieren uit Beek is jarig

Reageren is niet toegestaan.