Kansen voor toerisme en recreatie in gemeente Berg en Dal

Toerisme en recreatie zijn belangrijk voor de gemeente Groesbeek-Berg en Dal. Toeristen, ondernemers en inwoners profiteren van een krachtige toeristisch recreatieve sector.

STER_Berg_en_Dal-DGB

Om het sociaaleconomische belang van de sector te vergroten, ontwikkelt de gemeente samen met ondernemers en andere belanghebbenden een toeristisch recreatieve visie.

Brainstormavond

De gemeente organiseert een brainstormavond op dinsdagavond 15 december om 19:00 uur. Samen met ondernemers (toerisme, horeca, recreatie, cultuur en vrije tijd) en andere belanghebbenden wil de gemeente kansen verkennen en concrete plannen formuleren. Het doel hiervan is: samen het fundament leggen voor een mooie toeristische toekomst in de gemeente Berg en Dal. Toeristisch adviesbureau ZKA begeleidt de totstandkoming van de toeristisch recreatieve visie. Gré Beekers van bureau ZKA begeleidt deze avond.

Programma

Wanneer: Dinsdagavond 15 december 2015;
Locatie: Afrika Museum, Postweg 6 in Berg en Dal;
Inloop: Vanaf 18:30 uur;
Start: 19:00 uur;
Einde: 22:00 uur.

Aanmelden

U kunt zich opgeven door een email te sturen aan [email protected] of door te bellen via 024-3013595 (ma t/m wo). Wilt u daarbij het volgende aangeven: naam organisatie, aantal personen, namen en functies personen, emailadres en telefoonnummer.

Info

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martine Norden. Zij is beleidsmedewerker recreatie en toerisme in de gemeente. U kunt haar mailen via [email protected] en bellen op 024-3013578 (di, do en vr).

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 november, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Ilussie

Toerisme en recreatie op zijn Groesbeeks? Dat is zoiets als een vakantiepark zo belangrijk vinden dat er een fantastisch uitzicht wordt gecreëerd op de grootste kippen schuur van Nederland. Dat is een GGZ instelling maken van een bestaand “hotel”. Dat is het enigste zwembad in de gemeente weggeven voor € 1,-. Dat toeristen aantrekken met een kenteken dat begint met PL….moet ik nog doorgaan?

Sprookfe

Maak je niet zo druk Illusie… Ze willen alleen maar praten om zo tot een visie te komen, die ze dan weer op papier kunnen zetten. Dan hebben ze weer iets gedaan ,wat in hun ogen klopt cq belangrijk is.
Het betekent wel dat ze de afgelopen decennia geen visie hadden……en daar zijn voorbeelden genoeg van.

wpDiscuz