Maudy Vossen genomineerd voor “Beauty Award”

Maudy Vossen, oud-inwoonster van Berg en Dal en nu woonachtig in Nijmegen, is met haar bedrijf genomineerd voor de Beauty Award in de categorie “Schoonheidsspecialiste van het jaar 2016”.

Maudy_Vossen_Beauty_Award-DGB

Vossen kreeg dit donderdag van de organisatie te horen en behoort nu tot de beste drie in de categorie (regio Noord). Binnen die regio vallen voor deze verkiezing de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Haar concurrenten zijn een schoonheidssalon in Groningen en een schoonheidsspecialist in Wijchen.

De Nijmeegse heeft al jaren haar eigen huidverjongingsinstituut. Nu aan de Sint Annastraat, voorheen aan de Uilenputweg in Berg en Dal. De eerste stap op weg naar de nominatie was het schrijven van een businessplan. Het plan viel op, want in november kwam er een Mystery Guest op bezoek. Donderdag volgde het fantastische nieuws.

“Op 19 januari zal ik mijn plan en visie op het vak tegenover de jury nog moeten verdedigen”, aldus Vossen. Vervolgens zal op 21 maart 2016 in studio 21 in Hilversum de winnaar bekend worden gemaakt. “Het is een enorme prestatie om al genomineerd te worden en ik ben natuurlijk hartstikke blij en trots om hierbij te mogen horen”, zegt ze.

De Beauty Award is een initiatief van Beauty Trade Professionals (BTP) en vakmagazine KOSMETIEK ter bevordering van het professionele imago en dito kernwaarden van de schoonheidsbranche. In totaal worden er zeven prijzen vergeven.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 december, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Maudy Vossen genomineerd voor “Beauty Award”

Reageren is niet toegestaan.