Start werkzaamheden voorplein Kulturhus Millingen

Woensdag 16 december start de gemeente Groesbeek – Berg en Dal met werkzaamheden aan het voorplein van het Kulturhus in Millingen a/d Rijn. Provincie Gelderland heeft subsidie toegekend voor dit onderdeel van het project herinrichting centrum Millingen.

Werkzaamheden

Het voorplein van het Kulturhus wordt voorzien van nieuwe bestrating. Ook worden er plantvakken aangelegd. De bestaande halve parkeercirkel wordt opnieuw bestraat. Ook wordt er een klein podium gecreëerd.

Bereikbaarheid

Het Kulturhus zal tijdens de werkzaamheden bereikbaar blijven. Het werkvak zal geheel met bouwhekken worden afgezet. Omleiden van het verkeer is niet nodig. In de periode van 4 tot en met 8 januari 2015 wordt de rioolaansluiting van de nieuwe Aldi en bushalte aangelegd. Hiervoor zal het wegvak deels worden afgesloten.

Planning

Afhankelijk van de weersomstandigheden zullen de werkzaamheden tot begin februari duren. In 2e kwartaal 2016 zal het resterende gedeelte van de Heerbaan tussen Eijckelhofstraat en Mr. v.d Berghstraat worden aangepakt. Op een later moment wordt u hierover geïnformeerd.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 december, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Start werkzaamheden voorplein Kulturhus Millingen

Reageren is niet toegestaan.