Verbeteringen in Millingse sporthal De Duffelt

De 31 jaar oude sporthal “De Duffelt” in Millingen aan de Rijn krijgt te maken met diverse aanpassingen.

Uit een rapport van Kiwa/NOC-NSF blijkt dat de vloer niet meer goed is. Dit is ook niet vreemd, want de vloer ligt er al 30 jaar. De huidige sportvloer wordt dan ook vervangen door een nieuwe. De kosten daarvan bedragen € 77.000,-. Het gaat om een klasse 3 sportvloer, die wordt gekenmerkt door haar multifunctionaliteit en voldoet aan strenge internationale eisen en normen.

Daarnaast hebben de beheerder en de lokale volleybalverenigingen ook nog verzoeken. Zo moeten materiaalbergingen om veiligheidsredenen afsluitbaar worden gemaakt en de indeling van de hal aangepast worden. Tot slot komen er nog aanpassingen voor wat betreft de grondpotten, worden de netpalen vernieuwd en dient het scheidingsnet vervangen te worden.

De gemeente trekt in totaal zo`n € 130.000,- voor de vernieuwingen in de sporthal. De werkzaamheden duren zo`n 2 maanden en gaan in de zomer van 2016 van start.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 december, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Verbeteringen in Millingse sporthal De Duffelt

Reageren is niet toegestaan.