Workshop “Schilderen met Woorden” in Molenhoek

Schilderen en schrijven op een mooie plek middenin de natuur, als het nieuwe jaar net is begonnen? Dat kan op woensdag 6 januari 2016 in Molenhoek, van 9.30 tot 16.00 uur.

Dan verzorgen beeldend kunstenaar Marian Bax en schijfcoach/tekstschrijfster Jozefien Haagen weer een workshop Schilderen met Woorden . Dit keer is het thema: ‘Een nieuw begin’.

De workshop staat in het teken van het nieuwe jaar. Aan de hand van verschillende creatieve werkvormen en met de intuïtie als gids onderzoeken de deelnemers met pen en penseel hoe ze zichzelf tijdens de winterperiode opladen. Welke nieuwe weg ligt er open als ze zich weer naar buiten gaan richten?

Om de twee maanden vindt een workshop Schilderen met Woorden plaats. Alle workshops vinden plaats in het atelier van Marian Bax in Molenhoek. Voor meer informatie en aanmelding: www.jozefienhaagen.nl en www.marianbax.nl.

Aanmelden kan per mail: [email protected] en [email protected].

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 december, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Workshop “Schilderen met Woorden” in Molenhoek

Reageren is niet toegestaan.